Services

Click for More Info

 1. Percuma Flipbook

Kami Menukarkan Majalah Anda Kepada Format Digital Secara PERCUMA* Ke Laman Web majalahsekolah.my. Anda Hanya Perlu Membekalkan Fail PDF Kepada Kami. 

*Tertakluk Kepada Terma Dan Syarat

2. majalahsekolah.my

Dengan Maklumat Dan Kandungan Yang Anda Bekalkan, Pereka Bentuk Three A Creation Yang Berpengalaman Akan Membantu Menyusun Huruf Majalah Sekolah Anda Dalam Bentuk Digital Dan Muat Naik Ke Laman Web majalahsekolah.my. Selain Anda Sendiri, Murid-Murid Dan Guru-Guru Dari Sekolah Lain Juga Boleh Membaca E-Majalah Anda.

Click for More Info

3. Pemacu Pena USB

Selain Memuat Naik Ke Laman Web Majalahsekolah.My, Kami Juga Menyediakan Pemacu Pena USB Untuk Anda. Semua Kenangan Manis Dimuatkan Ke Dalam USB, Ini Bukan Sahaja Memudahkan Anda Membawa Dan Membaca E-Majalah Anda, Malahan Menjimatkan Kos Dari Segi Pencetakan Dan Pengangkutan.

 

4. Percetakan dan fotografi

Jika Anda Juga Suka Perasaan Memegang Majalah Dalam Tangan, Jangan Risau, Kerana Kami Pakar Dalam Percetakan Dan Fotografi. Kami Biasa Berurus Dengan Sekolah Dan Kampus. Jadi, Kami Tahu Benar Keperluan Anda. Pasukan Kami Yang Profesional Dan Berpengalaman Akan Sentiasa Memahami Keperluan Anda Untuk Meningkatkan Kecekapan.